KONTAKTA OSS

Kontakta oss idag
HÄGERSTENS EGNA MÄKLARE
Registerad Fastighetsmäklare, Civ.ekonom och ägare
Ylva Barrné
tel : 0703-52 53 58
Jag älskar mitt yrke! Att få arbeta som mäklare ger en fantastisk variation och ingen dag är den andra lik. Jag arbetar alltid med personligt engagemang och gör allt för att det ska bli en trygg och lyckad affär. Mitt hjärta tillhör Stockholm och jag känner mig otroligt privilegierad att vara ägare till Hägerstens Mäklare, med säte i just det område av Stockholm som jag både kan och genuint trivs i. Jag har bott i Stockholm i hela mitt liv och provat på att bo både inom tullarna och i Norrort men nu bor jag sedan flera år åter i Hägersten, närmare bestämt i Mälarhöjden.
Registerad Fastighetsmäklare och ägare
Carina Brandell
tel : 0703-26 27 24
Det känns otroligt roligt att få jobba med våra kunder på ett personligt sätt. Att vi dessutom har möjlighet att sitta centralt i trevliga lokaler på Aspuddens livliga gågata mittemot T-banan är ett plus. Det som gör att jag trivs så fantastiskt bra med mitt yrke är alla roliga försäljningar och trevliga kunder som jag försöker ta hand om på bästa sätt med stort engagemang, hjärta och erfarenhet. I Hägersten hittar jag som handen i handsken! Dels har jag i drygt 15 år arbetat som mäklare i just Hägersten/Älvsjö men jag är även uppvuxen i Midsommarkransen. Under årens lopp har jag sedan bott på röda linjens alla stationer mellan Midsommarkransen och Fruängen men sedan snart 20 år har jag landat i min villa i Snättringe. Eftersom jag i alla år varit vår vackra huvudstad trogen hittar jag givetvis i hela Stockholm.
VÅRT KONTOR

ADRESS

Erik Segersälls Väg 7
126 50 Hägersten

TELEFON

08-18 17 10

E-POST

kontoret@hagerstensmaklare.se

HÖR AV DIG MED ALLA FRÅGOR ANGÅENDE BOSTADSFÖRSÄLJNING!

KONTAKTA OSS