OM HÄGERSTENS MÄKLARE

Untitled Document

Det finns många fastighetsmäklare att välja mellan när man ska sälja sin bostad och det kan kännas som en djungel när man ska välja vem som ska få ansvaret att förmedla en av de största affärerna man gör i livet som privatperson. I stället för att satsa på att vara en av de största mäklarkedjorna i Sverige har vi valt att vara din personliga mäklare. Vi arbetar utifrån ledorden hjärta, hjärna och personligt engagemang och för oss är det viktigast att vara bäst, inte störst.

Fördelen med att vara en lokal mäklare i Hägersten/Älvsjö och inte tillhöra en mäklarkedja är många. Fördelen med att vara din lokala mäklare är att vi kan området på våra fem fingrar. Vi vet var förskola, skola, lekparker, bad, restauranger, caféer mm ligger. De ger oss möjligheten att ge relevant och anpassad information till spekulanterna beroende på var de är i livet. Vi har även en extra stor kännedom om fastighetsmarknaden i området.
Fördelen med att inte tillhöra en stor kedja är att vi kan vara flexibla och skräddarsy vår tjänst utifrån just dina önskemål samt att vi kan vara din personliga mäklare och vårt mål är att få följa dig på din bostadsresa oavsett var i Stockholm med omnejd dina bostäder kommer ligga i framtiden.

Varje bostadsförsäljning är unik och vi kartlägger just dina behov och önskemål. Vi har gärna kontakt med våra kunder tidigt i processen. Då kan vi ge råd på vägen om vad man bör tänka på inför en kommande försäljning. När försäljningen sedan sker blir processen mycket smidigare. Hos oss blir du aldrig en i mängden utan vi engagerar oss fullt ut från första mötet.

Kom gärna in på kontoret, maila eller ring! Just DU är vår viktigaste kund.