Selmedalsvägen 4, 1 tr
Snart till salu!

Selmedalsvägen 4, 1 tr

Axelsberg/Vinterviken

3:a | 81 m² Snygg och superfin lgh! Här finner ni en härlig lägenhet med fina material som andas lite lyx! Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två generösa sovrum, snyggt badrum med tvättmaskin och en mysig uteplats om ca 10-12 kvm. Mycket bra förening med god ekonomi. Det finns garage i huset med tvättplats/däckförvaring samt tvättstugor, bastu och motionsrum. Välkommen att höra av dig!
Heliosgatan 16 C, NB
Snart till salu!

Heliosgatan 16 C, NB

Hammarby Sjöstad

1:a | 31 m² En modern, mycket fräsch och yteffektiv lägenhet belägen i hjärtat av Hammarby Sjöstad med egen ingång och en egen uteplats som ramas in av en hög häck vilket ger en radhuskänsla. Badrummet är utrustat med tvätthörna. Fantastisk takterrass med milsvid utsikt samt en stor lounge med kök som går att hyra. Välkommen till din nya adress!
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr
Snart till salu!

Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr

Mälarhöjden

4:a | 120 m² Lägenheten har fri utsikt över Mälaren och har två stora balkonger, en nås från vardagsrummet och en från Master bedroom. Stor entré med dubbelgarderob med skjutdörrar och en rymlig hall med plats för t ex barnvagn. Gästtoaletten ligger i anslutning till hallen. Förbi entrén kommer man vidare till vardagsrummet som har stora fönster och utgång till den ena av lägenhetens balkong. Utsikten är slående och här kan man njuta av vackra solnedgångar året runt. Det är en öppen planlösning mellan vardagsrum, matsalsdel och kök ...
Ivar Vidfamnes gata 6, 2 tr
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata 6, 2 tr

Örnsberg/Aspudden

3:a | 56 m² Varmt välkommen in! Här finner ni en fin och mysig lägenhet som är belägen på barnvänliga Ivar Vidfamnes gata! Här har man verkligen närhet till Mälaren, klippbad, natur och Aspuddsparken. Föreningen som är stabil, har övernattningslägenheter, gym, bastu och föreningslokal. Välkommen att höra av dig!
Bäckvägen 103, ½ tr
Snart till salu!

Bäckvägen 103, ½ tr

Midsommarkransen/Telefonplan

2:a | 45 m² Här möts du av ett trevligt boende med utsikt över trädtoppar trots att lägenheten bara ligger en halv trappa upp. Välkomnade hall, badrum renoverat 2016, kök med stor matplats renoverat 2020, och sovrum med inbyggda original garderober. Lägenheten ligger insynsskyddad med utsikt mot Telefonplan. Promenadavstånd till populära Telefonplan, buss från Bäckvägen men vill du hellre cykla är du inom tullarna på mindre än 15 minuter.
Johannisdalsgatan 31
Snart till salu!

Johannisdalsgatan 31

Mälarhöjden

6:a | 99 m² Friköpt fastighet på solig hörntomt med fina uteplatser. Övre plan har kök med matplats, tre sovrum, vardagsrum med öppen spis samt både badrum och gästtoalett. Undre plan har allrum, arbetsrum, badrum med bastu, tvättstuga samt uthyrningsdel med kök och badrum som ligger helt separat med egen ingång. Bergvärme, laddstation för elbil samt fiber indraget. Välkommen till Mälarhöjden!
Lotterivägen 8, 2 tr
Snart till salu!

Lotterivägen 8, 2 tr

2.5:a | 58 m² Välkommen in till en mysig mini 3:a som bl a passar den lilla familjen men även alla andra! Lägenheten ger en fin och härlig känsla! Hela lägenheten renoverades 2021 med fina materialval, trägolv, snyggt kök och ett uppgraderat badrum. Till det finns en skön balkong i söderläge! Bra Brf som äger marken. Välkommen att höra av dig!
Olof Skötkonungs Väg 16
Snart till salu!

Olof Skötkonungs Väg 16

Aspudden

4:a | 80 m² Unik etagelägenhet mitt i hjärtat av Aspudden! Två badrum, tre sovrum där ett av de övre sovrummen kan delas av. Utsikt över takåsarna och balkong med sydvästläge. Stora vackra fönsterpartier mellan vardagsrum och den väl tilltagna balkongen och i rummets hörna står en kamin. Övre plan med fantastisk takhöjd. Här finns idag två sovrum med möjlighet till tre, samt badrum med badkar. Ditt nya drömboende!
Sigurd Rings Gata 8, 4tr
Snart till salu!

Sigurd Rings Gata 8, 4tr

Aspudden

3:a | 54 m² En pärla som inte får missas. Välkommen till denna välplanerade hörnlägenhet med högt och fritt läge helt utan insyn samt med balkong. Lägenheten har byggts om till en 3:a men kan med lätta medel bli en stor 2:a igen om man så önskar. Halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Master bedroom samt mindre sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt stor välkomnande hall med rymlig klädkammare och garderob. Nära till Vinterviken och Mälaren men även nära till Aspuddens centrum.
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...