Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr

Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr

Mälarhöjden

4:a | 120 m² | 7895000 kr utgångspris/bud Lägenheten har utsikt över Mälaren och har två stora balkonger, en nås från vardagsrummet och en från Master bedroom. Stor entré med dubbelgarderob med skjutdörrar och en rymlig hall med plats för t ex barnvagn. Gästtoaletten ligger i anslutning till hallen. Förbi entrén kommer man vidare till vardagsrummet som har stora fönster och utgång till den ena av lägenhetens balkonger. Utsikten är slående och här kan man njuta av vackra solnedgångar året runt. Det är en öppen planlösning mellan vardagsrum, matsalsdel och kök me...
Enskedevägen 164, 1 tr

Enskedevägen 164, 1 tr

Svedmyra

2:a | 52 m² | 2995000 kr Utgångspris/bud Välkommen in till en fin, modern 2.a, används idag som mini 3:a med solig balkong i mysiga Svedmyra! Här finner du en välplanerad lägenhet om 52 kvm, med fina materialval och med takhöjd om 2.5 m vilket ger lägenheten rymd. Det är genomgående 3-stavs ekparkett samt målade väggar. Det trevliga köket i U-form har bra arbetsytor och med matplats precis intill. Snyggt, generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum som idag är avdelat till två mindre sovrum. Välkommen att höra av dig!
Hökmossevägen 21

Hökmossevägen 21

Hökmossen - Telefonplan

2:a | 44 m² | 2615000 kr Accepterat pris! Varmt välkommen in! Här hittar du en perfekt liten tvårummare med snyggt grått kök med gasspis, välplanerat vardagsrum med nyslipad parkett, sovrum, stambytt och fint badrum samt klädkammare. Balkong med platsbyggd sitthörna i bästa söderläge sol och utsikt över föreningens grillplats. På baksidan av husen finns kostnadsfria parkeringar för föreningens medlemmar i mån av plats, Välkommen!
Selmedalsvägen 4, 1 tr

Selmedalsvägen 4, 1 tr

Axelsberg/Vinterviken

3:a | 79 m² | 5395000 kr Utgångspris/bud Snygg och superfin lägenhet! Här finner ni en härlig lägenhet med fina material som andas lyx! Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två generösa sovrum, stambytt och snyggt badrum med tvättmaskin och en mysig uteplats om ca 10-12 kvm. Mycket bra förening med god ekonomi. Det finns garage i huset med tvättplats/däckförvaring samt tvättstugor, bastu och motionsrum. Välkommen att höra av dig!
Sparbanksvägen 10, 1 tr

Sparbanksvägen 10, 1 tr

Hägerstensåsen

3:a | 68 m² | 3195000 kr utgångspris/bud Välplanerad 3.a centralt på Hägerstensåsen. Stor hall med klädkammare, två rymliga sovrum, vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong vänd mot syd/väst, kök med bra arbetsytor och matplats intill det stora köksfönstret. Badrum med både duschhörna samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välkommen till ditt nästa boende!
Tenngjutargränd 1B

Tenngjutargränd 1B

Mälarhöjden

5:a | 117.3 m² | 7995000 kr Utgångspris/bud Välkommen till ett unikt boende mitt i Mälarhöjdens trevliga villakvarter med bara en minuts promenad till Mälarhöjdens centrum och T-banestation. Lägenheten är en etagelägenhet med egen ingång och den skyddade lilla trädgården som tillhör lägenheten ramas in av grönska och består av en liten gräsmatta samt en anlagd uteplats under det stora äppelträdet. Parkeringsplatsen som ingår ligger precis utanför den lilla trädgården. Entréplan med stor hall och badrum/tvättstuga, vardagsrum med utgång till balkong samt modernt k...
Slottsvägen 3, 2 tr

Slottsvägen 3, 2 tr

Näsby Park

1:a | 20.2 m² | 1650000 kr ACCEPTERAT PRIS! ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till en fin liten 1:a i mysiga Näsby Park! Här finner du snyggt badrum, kök med vita köksluckor samt nymålade väggar. Föreiningen är stabil, äger marken och har en trevlig innergård med grillplats och grönska.Det är nära till fina promenadstråk och bra kommunikationer. Välkommen på visning!
Bäckvägen 103

Bäckvägen 103

Hägerstensåsen

2:a | 45 m² | 2550000 kr ACCEPTERAT PRIS! Välkommen in! Här möts du av ett trevligt boende och mysigt med utsikt över trädtoppar. Välkomnade hall, fint badrum stambytt som stambyttes 2016, kök från 2020 och rymligt sovrum med inbyggda originalgarderober. Lägenheten ligger insynsskyddad med utsikt mot Telefonplan och med promenadavstånd till populära Telefonplan med restauranger, fik och gym. Buss 147 går runt hörnet, på Bäckvägen men vill du hellre cykla är du inom tullarna på mindre än 15 minuter. Välkommen att höra av dig!
Olof Skötkonungs Väg 16
Snart till salu!

Olof Skötkonungs Väg 16

Aspudden

4:a | 80 m² Unik etagelägenhet mitt i hjärtat av Aspudden! Två badrum, tre sovrum där ett av de övre sovrummen kan delas av. Utsikt över takåsarna och balkong med sydvästläge. Stora vackra fönsterpartier mellan vardagsrum och den väl tilltagna balkongen och i rummets hörna står en kamin. Övre plan med fantastisk takhöjd. Här finns idag två sovrum med möjlighet till tre, samt badrum med badkar. Ditt nya drömboende!
Edsbergsgränd 10, 1tr
Snart till salu!

Edsbergsgränd 10, 1tr

Mälarhöjden

2:a | 52 m² Smakfullt renoverad 2:a belägen på en höjd med underbar utsikt över Mälaren och Mälarhöjden. Lägenheten har balkong vänd mot söder med milsvid utsikt över Mälarhöjden med omnejd och en fungerande öppen spis med kassett insatt 2022. Trots att lägenheten endast ligger en trappa upp i huset har den ett högt och fritt läge helt utan insyn. På föreningens bergssluttning finns odlingslotter om man vill odla egna grönsaker. Nära till tunnelbanans röda linje som tar dig till T-centralen på under 20 minuter.
Lotterivägen 8, 2 tr
Snart till salu!

Lotterivägen 8, 2 tr

Hägerstensåsen

2.5:a | 58 m² Välkommen in till en mysig mini 3:a som bl a passar den lilla familjen men även alla andra! Lägenheten ger en fin och härlig känsla! Hela lägenheten renoverades 2021 med fina materialval, trägolv, snyggt kök och ett uppgraderat badrum. Till det finns en skön balkong i söderläge! Bra Brf som äger marken. Välkommen att höra av dig!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...
Heliosgatan 16 C, NB
Snart till salu!

Heliosgatan 16 C, NB

Hammarby Sjöstad

1:a | 31 m² En modern, mycket fräsch och yteffektiv lägenhet belägen i hjärtat av Hammarby Sjöstad med egen ingång och en egen uteplats som ramas in av en hög häck vilket ger en radhuskänsla. Badrummet är utrustat med tvätthörna. Fantastisk takterrass med milsvid utsikt samt en stor lounge med kök som går att hyra. Välkommen till din nya adress!
Sigurd Rings Gata 8, 4tr
Snart till salu!

Sigurd Rings Gata 8, 4tr

Aspudden

3:a | 54 m² En pärla som inte får missas. Välkommen till denna välplanerade hörnlägenhet med högt och fritt läge helt utan insyn samt med balkong. Lägenheten har byggts om till en 3:a men kan med lätta medel bli en stor 2:a igen om man så önskar. Halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Master bedroom samt mindre sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt stor välkomnande hall med rymlig klädkammare och garderob. Nära till Vinterviken och Mälaren men även nära till Aspuddens centrum.