Slättgårdsvägen 58B

Slättgårdsvägen 58B

Mälarhöjden

5:a | 122 m² | 8995000 kr /bud Här möts du av ett bostadsrättsparhus byggt 2012 med påkostade materialval i tre våningsplan med en altan som följer runt huset. Närmare egen fastighet är det svårt att komma. Lägenheten har 3 sovrum, ateljé/allrum med snedtak, två badrum och på entréplanet finns köket som ligger i vinkel med matrum och vardagsrum. Altandörrarna i glas leder ut till en stor altan som följer runt huset fram till entrén. P-plats och varmförråd ingår i avgiften. Första ägarbytet i förening sedan inflytten 2012!
Boktryckarvägen 7, 2 tr

Boktryckarvägen 7, 2 tr

Hägerstensåsen - Telefonplan

2:a | 39 m² Välkommen in! Här finner du en mysig 2:a i med balkong i bästa söderläge och med hög takhöjd!! Badrummet är precis stambytt så är superfräscht! Fint arbetskök i grått med gasspis, ljust vardagsrum med utgång till härlig balkong samt ett fint litet sovrum. Varmt välkommen på visning!
Bäckvägen 103, ½ tr

Bäckvägen 103, ½ tr

Midsommarkransen/Telefonplan

2:a | 45 m² | 2900000 kr ACCEPTERAT PRIS Här möts du av ett trevligt boende med utsikt över trädtoppar trots att lägenheten bara ligger en halv trappa upp. Välkomnade hall, badrum renoverat 2016, kök med stor matplats renoverat 2020, och sovrum med inbyggda original garderober. Lägenheten ligger insynsskyddad med utsikt mot Telefonplan. Promenadavstånd till populära Telefonplan, buss från Bäckvägen men vill du hellre cykla är du inom tullarna på mindre än 15 minuter.
Styrbjörnsvägen 32
Snart till salu!

Styrbjörnsvägen 32

Aspudden

2:a | 52 m² Välplanerad och renoverad med tanke på att bevara originaldetaljer såsom luckor, garderober och handtag. Idag används sovrummet av två barn och en sovalkov är gjord i vardagsrummet men detta går givetvis att ändra. Om man inte vill ta bort skenorna i taket kan man t ex ha en arbetshörna som sen lätt kan döljas när arbetsdagen är över. Från vardagsrummet kommer man ut till balkongen. Köket har kvar all sin charm och renoverades 2016. I köket finns nu plats för 4 personer men här ryms fler om man så önskar. En underbar vy öv...
Johannisdalsgatan 31
Snart till salu!

Johannisdalsgatan 31

Mälarhöjden

6:a | 99 m² Friköpt fastighet på solig hörntomt med fina uteplatser. Övre plan har kök med matplats, tre sovrum, vardagsrum med öppen spis samt både badrum och gästtoalett. Undre plan har allrum, arbetsrum, badrum med bastu, tvättstuga samt uthyrningsdel med kök och badrum som ligger helt separat med egen ingång. Bergvärme samt fiber indraget. Välkommen till Mälarhöjden!
Erik Segersälls väg 4
Snart till salu!

Erik Segersälls väg 4

Aspudden

5:a | 116 m² Välkommen till en unik lägenhet mitt i Aspudden! Här finner du 116 kvm fördelat på 5 rum och kök på ett plan. Som extra plus så finns fina uteplatser med vacker växtlighet runt lägenheten i skyddat läge. Välkommen att höra av er!
Sigurd Rings Gata 8, 4tr
Snart till salu!

Sigurd Rings Gata 8, 4tr

Aspudden

3:a | 54 m² En pärla som inte får missas. Välkommen till denna välplanerade hörnlägenhet med högt och fritt läge helt utan insyn samt med balkong. Lägenheten har byggts om till en 3:a men kan med lätta medel bli en stor 2:a igen om man så önskar. Halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Master bedroom samt mindre sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt stor välkomnande hall med rymlig klädkammare och garderob. Nära till Vinterviken och Mälaren men även nära till Aspuddens centrum.
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...