Enskedevägen 166, 3 tr

Enskedevägen 166, 3 tr

Svedmyra

2:a | 52 m² | 2995000 kr Utgångspris/bud Välkommen in till en superfin och modern lägenhet med rymlig balkong i mysiga Svedmyra! Här finner man en perfekt planerad lägenhet om 52 kvm och med fina materialval. Takhöjden är 2.5 m vilket ger rymd! Det är genomgående vitlaserad 1-stavsparkett, väggarna är målade i harmoniska jordfärger. Det fina köket går i vinkel, snyggt påkostat badrum samt rymligt sovrum. Välkommen att höra av dig!
Vedstigen 31

Vedstigen 31

Tumba

5:a | 120 m² | 4195000 kr Accepterat pris! Välkommen in till ett mysigt kedjehus i lugnt läge vid återvändsplan. På entréplan finner man sovrum, badrum, vardagsrum i öppen planlösning med matrum och rymliga köket. Från matrummet når man den härliga uteplatsen med plats för både bord och soffhörna. En trappa upp finns ytterligare 3 sovrum, badrum samt klädkammare. Välkommen på visning!
Boktryckarvägen 7, 2 tr

Boktryckarvägen 7, 2 tr

Hägerstensåsen - Telefonplan

2:a | 39 m² Välkommen in! Här finner du en mysig 2:a i med balkong i bästa söderläge och med hög takhöjd!! Badrummet är precis stambytt så är superfräscht! Fint arbetskök i grått med gasspis, ljust vardagsrum med utgång till härlig balkong samt ett fint litet sovrum. Varmt välkommen på visning!
Lillströmsvägen 22

Lillströmsvägen 22

Ljusterö

3:a | 75 m² Superfint fritidshus med permanentstandard! När du kommer upp på morgonen och möts av ljuset och ser skogen genom de stora fönstren…ljuvligt på alla sätt. Redan i hallen möts du av det magiska ljusinsläppet och när du kommer in i rummet där kök, matplats och vardagsrum samsas så får du känslan av rymd genom den generösa takhöjden. Kaminen som sprakar medan du tar en nybryggd kaffe i den inbyggda kaffemaskinen, ren harmoni. Genom dubbeldörrarna kliver du ut på den 120 kvm stora altanen med gassande sol dagen lång i ogenera...
Erik Segersälls väg 4

Erik Segersälls väg 4

Aspudden

5:a | 116 m² Välkommen till en unik lägenhet mitt i Aspudden! Här finner du 116 kvm fördelat på 5 rum och kök på ett plan. Som extra plus så finns fina uteplatser med vacker växtlighet runt lägenheten i skyddat läge. Välkommen att höra av er!
Bäckvägen 103, ½ tr

Bäckvägen 103, ½ tr

Midsommarkransen/Telefonplan

2:a | 45 m² | 2900000 kr ACCEPTERAT PRIS Här möts du av ett trevligt boende med utsikt över trädtoppar trots att lägenheten bara ligger en halv trappa upp. Välkomnade hall, badrum renoverat 2016, kök med stor matplats renoverat 2020, och sovrum med inbyggda original garderober. Lägenheten ligger insynsskyddad med utsikt mot Telefonplan. Promenadavstånd till populära Telefonplan, buss från Bäckvägen men vill du hellre cykla är du inom tullarna på mindre än 15 minuter.
Stövelvägen 4
Snart till salu!

Stövelvägen 4

Solberga

3:a | 76.6 m² | 2975000 kr Utgångspris/bud Välkommen in till en välplanerad lägenhet i +55 boende med härlig, stor uteplats i skönt söderläge. Vardagsrum och kök i öppen, trevlig, social planlösning. Två bra sovrum, stort badrum, klädkammare samt två stora förråd som tillhör lägenheten. Aktiv och social Brf med samlingslokal, gästrum, hobbyrum mm. Välkommen att höra av dig!
Runvägen 10, 5 tr
Snart till salu!

Runvägen 10, 5 tr

Kvarnbergsplan - Huddinge

2:a | 62 m² Välkommen in till en ljus och fin lägenhet i välskötta föreningen Brynjan! Lägenheten går i harmoniska färger, har ett snyggt kök, stort socialt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, rymligt sovrum, stambytt badrum samt inredd klädkammare. Välkommen att höra av dig!
Diademvägen 2
Snart till salu!

Diademvägen 2

5:a | 127 m² Denna friköpta fastighet ligger med ett centralt läge och har närhet till både skola, natur och kommunikationer. Stor och plan trädgårdstomt med många fruktträd och intill entrén finns en underbar platsbyggd altan med trädäck. Entréplan med härliga umgängesytor där vardagsrummet har fönster vända mot tre väderstreck. På detta våningsplan finns även kök samt ett stort rum som lämpar sig för antingen ett allrum eller ett Master bedroom med gästtoalett intill. På det övre planet finns tre sovrum samt badrum. Separat ing...
Krämarvägen 18
Snart till salu!

Krämarvägen 18

7:a | 224 m² Fantastisk sekelskiftescharm! Denna friköpta fastighet ligger i hjärtat av Mälarhöjden. Här möts du av ett hus som renoverats och byggts ut med omsorg där många tidstypiska detaljer finns bevarade såsom vackra fönster, vedspis, plankgolv, samt två öppna spisar. Huset har hela fyra sovrum på det övre planet och på entréplanet ligger Master bedroom med angränsande badrum. Husets har väl tilltagna umgängesytor med vardagsrum, kök och en stor matsal, allt i fil. Från matsalen når man trädgården via dubbeldörr i glas når ma...
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fint BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och på övre plan med fyra sovrum och badrum. Två fina uteplatser samt två förråd.
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...