Lillströmsvägen 22

Lillströmsvägen 22

Ljusterö

3:a | 75 m² | 3995000 kr Accepterat pris! Superfint fritidshus med permanentstandard! När du kommer upp på morgonen och möts av ljuset och ser skogen genom de stora fönstren…ljuvligt på alla sätt. Redan i hallen möts du av det magiska ljusinsläppet och när du kommer in i rummet där kök, matplats och vardagsrum samsas så får du känslan av rymd genom den generösa takhöjden. Kaminen som sprakar medan du tar en nybryggd kaffe i den inbyggda kaffemaskinen, ren harmoni. Genom dubbeldörrarna kliver du ut på den 120 kvm stora altanen med gassande sol dagen lång i ogenera...
Våruddsringen 67

Våruddsringen 67

7:a | 215 m² | 9250000 kr Utgångspris/bud Välkommen till en pampig villa med magisk utsikt över Mälaren! Ett hus utöver det vanliga som tronar högt upp i Johannesdal, med swimmingpool och härligt poolområde. Här finner ni två sociala vardagsrum, fyra sovrum, separat matsal, rymligt kök, två badrum, dubbelgarage, bergvärme och båtplats! Välkommen på visning!
Rådsvägen 7A, 2 tr

Rådsvägen 7A, 2 tr

Huddinge

2:a | 54 m² | 2495000 kr Utgångspris/bud Välkommen in! Här möts du av ett trevligt boende med inglasad balkong i insynsskyddat sydvästläge och med utsikt över trädtoppar. Fint kök i grått, rymligt sovrum och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som kan användas nästan året om! Mycket bra förening med låga avgifter. Rådsparken ett stenkast bort och ca 10 minuters promenad till Huddinge C med butiker, pendeltåg och bussar. Välkommen på visning!
Slåttervägen 2A

Slåttervägen 2A

Segeltorp

4:a | 86 m² | 4495000 kr /bud Nyrenoverat bostadsrättsradhus i två plan. Radhuset har kök med matplats, vardagsrum, tre sovrum på det övre planet samt två badrum, ett på varje våningsplan. Stor altan vänd mot söder på framsidan och en anlagd uteplats på husets baksida. Eftersom radhuset ligger på gaveln följer gräsmattan runt huset. På framsidan står ett isolerat förråd med el samt laddstation för elbil. Parkeringsplatsen rymmer minst två bilar. Välkommen till ditt nya boende!
Bäckvägen 103, ½ tr

Bäckvägen 103, ½ tr

Midsommarkransen/Telefonplan

2:a | 45 m² | 2395000 kr /bud Här möts du av ett trevligt boende med utsikt över trädtoppar trots att lägenheten bara ligger en halv trappa upp. Välkomnade hall, badrum renoverat 2016, kök med stor matplats renoverat 2020, och sovrum med inbyggda original garderober. Lägenheten ligger insynsskyddad med utsikt mot Telefonplan. Promenadavstånd till populära Telefonplan, buss från Bäckvägen men vill du hellre cykla är du inom tullarna på mindre än 15 minuter.
Klyvarvägen 6, 3tr

Klyvarvägen 6, 3tr

Gröndal

4:a | 94 m² | 6995000 kr /bud Välkommen till en etagelägenhet i perfekt skick där inget har lämnats åt slumpen. Till det har hela föreningen precis genomfört stambyte samt bytt till nya 3-glasfönster. Lägenheten har en fantastisk takhöjd på 4,70 meter över matsalen och på entréplanet finns förutom matsalen med utgång till balkong även ett stort Master bedroom, kök med känsla av lyx samt ett nyrenoverat badrum. Etageplanet har ett avdelningsbart vardagsrum, sovrum med anslutande nyrenoverat badrum samt terrass som nås från både vardagsrummet och det lil...
Slottsvägen 3, 2 tr

Slottsvägen 3, 2 tr

Näsby Park

1:a | 20.2 m² | 1750000 kr Accepterat pris! Accepterat pris! Ring för visning! Välkommen in till en fin liten 1:a i mysiga Näsby Park. Här finner du nytt snyggt badrum, fint kök och nymålade väggar. Fin innergård med grillplats, grönska, fina promenadstråk och bra kommunikationer Föreningen är stabil och äger marken. Välkommen på visning!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fint BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och på övre plan med fyra sovrum och badrum. Två fina uteplatser samt två förråd.
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...
Blommensbergsvägen 157, 4 tr
Snart till salu!

Blommensbergsvägen 157, 4 tr

Aspudden

2.5:a | 56 m² Välkommen till en fin och charmig lägenhet mitt i Aspudden med mycket av 40-talsandan bevarad! Här finner du ett nytt snyggt kök i tidstypisk stil, rymliga rum och fönster i två väderstreck som gör lägenheten ljus. Lägenheten är belägen högst upp i huset. Den fina balkongen blickar ut mot grönska och blir som ett extra rum. HSB Brf Entitan är en stor, stabil förening som äger marken. I föreningen finns det gästlägenheter, samlingslokal, hobbylokal, gym, cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstugor.
Fredrika Bremers gata 15, 2 tr
Snart till salu!

Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fruängen

2:a | 66 m² I en lugn del av Fruängen, finns denna rymliga och ljusa lägenhet. Stort kök med separat matplats, lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen och ett generöst sovrum. Badrummet är stambytt och i sober och snygg färgskala. Välkommen på visning!